50 timers Yoga lærer opfrisknings kursus

50 timers genopfriskningskursuset er designet til vores 200 timers kandidater, men vi byder også 200 timers kandidater velkommen fra forskellige skoler og traditioner. Dette uge lange kursus er designet til at opdatere den viden og de færdigheder, der læres under Arhanta Yogas 200 timers yogalæreruddannelse. Kurset giver også studerende muligheden for at dele deres oplevelser og bede om rådgivning til spørgsmål eller vanskeligheder, de måtte have stødt på i undervisningen.

Ifølge Yoga Alliance US er alle yogalærere forpligtet til at deltage i mindst 30 timers fortsat uddannelse inden for yoga hvert 3. år for at bevare og forbedre deres viden og fortsætte deres lærerregistrering.

50 timers opfrisknings kursus Ram Jain

Under 50 timers kurset vil du:

 • Øve Pranayama og meditation dagligt
 • Gense og øve opdaterede korrektioner, modifikationer og justeringer
 • Dagligt forbedre dit praksis i avanceret asanas
 • Gense kerne principperne af yogisk filosofi
 • Fordybe din forståelse for relevant yoga anatomi
 • Gense og øve principperne i sekvensering

50 timers opfrisknings kursus Kalyani

Det får du:

Efter at have færdiggjort genopfriskningskurset modtager du:

 • En internationalt anerkendt 50 timers yogalærercertificering fra en akkrediteret yogaskole.
 • Tillid til at anvende korrektioner, ændringer i dine Hatha Yoga-klasser
 • Support efter kursus

50 timers opfrisknings kursus detaljer

Kommende kursus datoer

Det fortsættende uddannelsesprogram er et 6 dags kursus, hvor du bor på stedet, find venligts de kommende datoer nedenfor:

50 Hour Refresher Course

DatoStatusBeliggenhed
2020
2 marts - 8 martsLedigHolland

Klik her for et komplet overblik over alle kommende kurser.

Lokation

Arhanta Yogas 50 timers opfriskningskursus finder sted på Arhanta Yoga Ashram i Holland. Ashrammet ligger uden for den lille landsby Varsseveld nær Arnhem i den østlige del af Holland. Det er beliggende inden i frodige grønne områder på den hollandske landside, hvilket giver en ideel ramme for intensiv læring og introspektion. Ashrammet er meget godt forbundet til det hollandske netværk med offentlig transport. Den hollandske internationale lufthavn i Amsterdam (Schiphol) ligger kun 2 timer væk.

50 timers opfrisknings kursus Arhanta Yoga Ashram Holland

Mød lærerne – 50 timers opfrisknings kursus

Kursus leder – Ram Jain

Ram Jain

Ram Jain er hovedlærer og direktør for Arhanta Yoga. Han har over 20 års undervisningserfaring og er registreret som erfaren yogalærer (Yoga Alliance E-RYT 500) med mere end 40.000 timers undervisningserfaring. Han har undervist / menteret over 4000 yogalærere fra hele verden.

Ram er født og opvokset i Indien. Hans uddannelse i yoga og vedisk filosofi startede i en alder af 8 og var en del af hans grunduddannelse. Ram har et indgående kendskab til mange gamle skrifter såsom Vedaerne, Bhagavad Gita, Patanjali Yoga Sutras, Hatha Yoga Pradipika. Han har også rig viden om anatomi og fysiologi. Han har studeret med og lært af berømte lærere som Guru Ramananda (efterkommer af Swami Sivananda), Swami Premananda og Shri Shamboo. Han har underviset over hele verden siden 1998 og er kendt og elsket for sin unikke evne til at få det bedste ud af sine studerende og for hans interessante og inspirerende filosofihistorier og lære.

Kalyani Hauswirth-Jain

Kalyani

Kalyani er født og opvokset i Schweiz. Siden hendes tidlige ungdom har hun været fascineret af kunst, kropsarbejde, forbindelsen mellem krop og sind og alternative terapier. Efter sin stærke tilbøjelighed til kunst og fysisk udtryk emigrerede hun til Holland i en alder af 19 for at studere Modern Dance. Kort efter blev hun udsat for læren og praktiseringen af ​​yoga og blev øjeblikkeligt betændt. Moderen til to børn nu, hun har undervist yoga i 10 år og har uddannet yogalærere i mere end seks år på Arhanta Yoga Ashrams i Indien og Holland. I 2013 blev hun kreativ direktør på Arhanta Yoga Ashram Holland. Hun bringer sin positive og hårdtarbejdende holdning i sine klasser. Begyndende med fysiske udfordringer, transformerede hun sin krop, mestrede mange avancerede asanas og vedholdte regelmæssig praksis og disciplin. Ved at følge en flittig selvpraksis, arbejde med mange forskellige lærere, stilarter og teknikker, fik hun en dyb forståelse for fysiologi og bevægelsesteknikker. Hendes personlige praksis er inspirerende og hendes ord er altid motiverende. Hendes omsorgsfulde og plejende undervisnings stil har gjort hende til den yndlingslærer blandt mange studerende.

Ram og Kalyani er forfatterne af den anerkendte og internationalt solgte bog Hatha Yoga for Teachers & Practitioners: A Comprehensive Guide to Holistic Sequencing. I denne vejledning forklarer Ram og Kalyani, hvordan yogapositioner påvirker den indre krop, og hvordan systematisk yogasekventering kan øge din holistiske sundhed og velvære. Han forklarer de medicinsk-beviste fordele ved yoga og præsenterer de gamle principper for sekventering af asanas i henhold til deres tilsvarende chakraer (energicentre).

Dagligt program

6:00Pranayama & Meditation
7:15Morgenmad
8:15Sådan underviser du
11:30Frokost
13:00Teori
15:15Asana
17:15Aftensmad
19:00Aftenprogram
20:00Urtete
21:30Lyset slukkes

Kursus priser

BoligypeSamlet pris
Gruppeværelse (5-7 senge)900 Euro
Dobbeltværelse1000 Euro
Enkeltmands værelse1100 Euro
 • Priserne dækker alt undervisning, skatter, bolig, 3 friske vegetariske måltider om dagen og en Arhanta Yoga kursus manual.
 • Vores 50 timers genopfrisknings kursus registerer dig med Yoga Alliance, European Yoga Association, international yoga Federation og er anderkendt af alle store yoga sammenslutninger.
 • Betalings aftaler er ledige ved forespørgsel.

Registrerings proces

For at ansøge og tilmelde dig opdateringskursus skal du downloade ansøgningsformularen (PDF), udfylde dine oplysninger, gemme PDF ved hjælp af Gem som og send den til: ttc@arhantayoga.org.
Personalet på Arhanta Yoga vil svare dig inden for 2 arbejdsdage for at bekræfte dit sæde.

Bemærk: Ledige pladser er begrænsede og udfyldes hurtigt, så ansøg i tide for at sikre din plads.

Kriterier

Vi byder alle elever velkomne uanset alder, baggrund eller tro. Der er dog vigtige faktorer du bør overveje før du andsøger:

 • Du skal have et oprigtigt ønske om at arbejde hårdt, tilpasse dig og vokse ud over din komfortzone
 • Du skal være mentalt og fysisk fit til at følge kurset
 • Du skal mindst have en grundlæggende forståelse af det engelske sprog
 • Det anbefales ikke at følge dette kursus, mens du er gravid. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om dette emne
 • Du skal have førdiggjort en 200 timers yogalæreruddannelse

Certificering

Efter en vellykket afslutning af kurset vil du modtage en 50 timers certificering af færdiggørelsen .. Certificeringen er akkrediteret af Yoga Alliance, International Yoga Federation, European Yoga Association og CRKBO, og den accepteres også af alle større yogaforbund

For yderligere information, kontakt os på info@arhantayoga.org.