50 Timers Vinyasa Yoga Lærer Træning

Arhantas 50 timers Vinyasa Yogalæreruddannelse er specielt designet til alle der ønsker at udvide deres viden og undervisningsevner, og at inkludere Vinyasa Yoga.

Dette en uges, 50 timers certificerede Vinyasa Yogalæreruddannelse, passer til både undervisere og praktiserende. Vinyasa Yoga (nogle gange kaldt Power Vinyasa) er fysisk udfordrende og du vil ofte have brug for at tilpasse og modificere nogle elementer af undervisningen, for at gøre det hele mere tilgængeligt for dine elever. Under dette uge lange intensive kursus, vil du lære, at lede et Vinyasa Yoga Praksis, at tilpasse undervisningen til et lettere Vinyasa Flow niveau og hvordan du tilbyder mange flere individuelle modifikationer, når det er nødvendigt.

Det får du

Efter at have færdiggjort Vinyasa Yoga lærer træningen får du:

 • Et internationalt anerkendt 50 timers Vinyasa Yoga lærer certifikat, af din skole
 • Selvtilliden til at lære dine elever Vinyasa Yoga, på en effektiv måde
 • Støtte efter kurset

Du vil opnå undervisningsevner inden for

 • Instruering af Vinyasa Flow lektioner
 • Justering af nøgle positionerne, i dybden
 • Forstå hvordan almene fejl spottes og rettes
 • At tilpasse elementerne af Vinyasa Flow (fx Sol Hilsnerne) til forskellige niveauer
 • Tilpasning og korrektur under Vinyasa Yoga lektioner
 • Vinyasa Flow sekvenser og undervisnings struktur til forskellige mål og niveauer

Under kurset vil du

 • Øve forskellige Vinyasa Yoga sekvenser
 • Øve undervisning og justering af Vinyasa Yoga
 • Forstå den underliggende filosofi og historie bag Vinyasa Yoga
 • Forstå hvordan almene Yoga skader undgås
 • Forstå hvordan man tilføjer modifikationer til almene (ryg) skader.

Kursus Lokationer


Vores Vinyasa Yogalæreruddannelse i Europa, finder sted på Arhanta Yoga Ashramet i Holland. Ashramet er spredt over 4 ager af grønt land, og er lokaliseret tæt på byen Arnhem i den smukke provins Gelderland.  Yoga ashramet har god forbindelse til Amsterdam Lufthavn (Schiphol) gennem offentlig transport.

Krav til at følge den 50 timers Vinyasa Yogalæreruddannelse

 • Grundlæggende forståelse af det engelske sprog
 • Tidligere viden og erfaring med enhver form for yoga anbefales
 • interesse og lyst til at vokse og lære
 • Mentalt og fysisk form til at følge kurset
 • Det anbefales ikke at følge dette kursus under graviditet. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål om dette

*Dette kursus er også tilgængeligt for studerende med et regelmæssigt Yoga Asana praksis, som gerne vil dykke dybere ned i deres forståelse af Vinyasa Yoga. Det er dog vigtigt at bemærke, at denne 50 timers træning ikke kan erstatte en 200 timers yogalæreruddannelse.

 • KURSUSDATOER & AFGIFTER

 • DAGLIGT SKEMA

50 timers Vinyasa Yoga kursus datoer

Vi arrangerer det 50 timers Vinyasa Flow kursus på det hollandske Arhanta Yoga Ashram en gang i året.

50 timers Vinyasa Yoga

DatoStatusBeliggenhed
2022
14 marts - 20 martsLedigHolland

Kursusgebyr

Vinyasa Yoga Lærer kursusgebyrer

Sovesal

1050

Delt dobbelt

1150

Enkeltmands

1250

 • Gebyrer omfatter alt undervisning, skatter, indkvartering, 3 vegetariske måltider om dagen og kursushåndbogen
 • Vores Vinyasa Yoga læreruddannelse er registreret hos Yoga Alliance, European Yoga Association, International Yoga Federation og anerkendt af alle større yogaforbund
 • Betalingsplaner er tilgængelige efter anmodning
 • Der findes forskellige betalingsmuligheder som bankoverførsel eller online via kreditkort, betalingskort, IDEAL, SOFORT, Paypal m.v.

AFLYSNING i forbindelse med COVID19

Skulle dit kursus af COVID19 årsager aflyses, træder Arhanta Yoga standard aflysnings procedurer ikke i kraft. I stedet vil Arhanta Yoga arbejde på en alternativ løsning, som kan indebære ændring af datoer for kurset og/eller et digitalt kursus og/eller tilbyde fuld refusion af kursus afgiften.

Verdensomspændt anerkendelse


Med vores certifikat kan du undervise i Vinyasa Yoga over hele verden. Vores yogalæreruddannelser er akkrediteret af Yoga Alliance, International Yoga Federation, European Yoga Association, International Yoga Association, CRKBO (Holland)

Yoga Alliance
RYS 500 web 199x200
International Yoga Federation accredited

Registrerings processen

For at registrere dig, bedes du udfylde ansøgningen (PDF), ved at sende en e-mail til ttc@arhantayoga.org. Når du accepteres skal du betale et depositum på 100 euro, for at registrere din reservation.

Vi forstår vigtigheden af efteruddannelse, derfor tilbyder vi det til alle vores elever. Vores lærere kan kontaktes direkte via telefon, email og instant messaging om spørgsmål om undervisning eller selvøvelse mv.

Udtalelser

"

Først og fremmest mange tak. Kurset var meget udfordrende og nyttigt. Jeg lærte meget og vil forhåbentlig bruge alt i min fremtidige praksis. Lærerne var gode og meget forståelige. Alt blev forklaret på en meget klar og nem måde. Gruppen var fantastisk og meget støttende. Jeg er sikker på, jeg vil komme tilbage igen


Agnesa KOSOVO

"

Dette er et fremragende kursus. Jeg har lært meget, og det har også givet mig stor selvtillid til at undervise og forstærket min selvsikkerhed til min egen praksis. Klasserne er meget metodiske og velstrukturerede, og lærerne er meget kyndige og tålmodige.


Christine FRANKRIG

"

Virkelig rart at komme tilbage til tredje gang. Det er ligesom at komme hjem. Jeg havde brug for lidt tid til at finde mig til rette igen, men efter første gang i klassen, kom det hele tilbage, og jeg følte mig selvsikker. Jeg føler, at jeg voksede meget. Vinyasa er fysisk tungt, men meget udfordrende. Jeg føler mig mere selvsikker hver dag. Vinyasa er meget kraftfuld og udfordrende for elever og lærere. God til min personlige udvikling, mentalt og fysisk.


Helma HOLLAND

"

Vinyasa kurset er et godt kursus som supplement til 200 timers TTC Hatha kurset. Det er et intensivt kursus, hvor du går dybere ind i filosofi og anatomi, og du bringer din egen praksis mod et mere avanceret niveau. Det inspirerer også til din hatha-undervisning, når du lærer nye variationer og teknikker.


Anne TYSKLAND

"

Jeg kan godt lide den måde I underviser os. I er meget tålmodige og hjælper alle med at nå sine mål. Jeg kan anbefale ashramet til alle, der elsker at dyrke yoga på en mere ægte traditionel måde. Intet nonsens og hårde ord, kun gode råd og omhu. Tak.


Halima HOLLAND

"

Jeg lærte meget om den rigtige stilling, hvordan man justerer. Jeg kan godt lide Vinyasa, og nu ved jeg hvordan jeg bruger det i min undervisning. Jeg nød hver dag


Petra HOLLAND

For yderligere information kontakt venligst os på info@arhantayoga.org

Brug for et svar nu?

Ring til os

+ 31 618 504823 (Europe)

Mail os

info@arhantayoga.org

Chat med os

+ 31 618 504823 (Whatsapp)