50 timers yogalærer uddannelses opfriskningskursus

Pranayama


Dette 50-timers opfriskningskursus er designet til vores 200-timers yoga lærer elever. Det er normalt at du efter noget tid glemmer noget af det du lærer på dit læreruddannelses kursus. Dette én uge, tilstedeværende kursus er designet til at opfriske den viden og de evner du lærte under Arhanta yoga 200-timers yogalærer uddannelse. Kurset giver også mulighed for at eleverne kan dele deres erfaring og til at spørge om råd til alle spørgsmål eller besværligheder de har oplevet mens de underviste.

Som kravet er hos Yoga Alliance, skal alle registrerede Yogalærer (RYT) tage mindst 30 timers fortsat uddannelse indenfor yoga feltet hver 3. år, for at vedligeholde og udvide deres viden og fortsætte deres lærer registrering. Dette 50-timers kursus giver et uddannelsescertifikat så du kan fortsætte din uddannelse.

Hvis du har gennemført vores online yogalærer uddannelse, er dette kursus et perfekt supplement til din undervisning. Her vil du øve det du har lært direkte med læreren. Du vil dagligt øve at undervise i grupper under vejledning fra lærerne.

Hvad får du?

Efter du har gennemført 50-timers opfriskningskursus vil du modtage:

 • En international anerkendt 50-timers fortsat uddannelses certifikat
 • Selvtilliden til at give korrektioner og modifikationer i dine yoga timer
 • Efter-kursus support

Under 50-timers opfriskningskursus, vil du

 • Udøve pranayama og meditation dagligt
 • Deltage i 3 timers undervisnings øvelse dagligt
 • Øve de seneste korrektioner, modifikationer og tilpasninger
 • Forbedre din asana udøvelse under personlig overvågning
 • Gennemgå principperne i yoga filosofien
 • Deltage i gruppe diskussioner
 • Lære og dele erfring med andre elever

Kursus lokationer


Arhanta Yoga 50 timers opfriskende kursus finder sted ved Arhanta Yoga ashram Holland. Ashrammet er placeret udenfor landsbyen Varsseveld nær Arnhem øst i Holland. Den er placeret ved frodige grønne marker i den Hollandske landskab, der giver en ideel opsætning til intensiv læring og introspektion. Ashrammet er godt forbundet til den Hollandske offentlige transport. Den Hollandske internationale lufthavn i Amsterdam (Schiphol) er kun 152 km fra ashrammet.

 • KURSUS DATOER & PRISER

 • DAGLIGT SKEMA

50 timers opdateringskursusoplysninger

2021


18 – 24 Juli

Ledig

9 – 15 August

Ledig

KURSUS PRISER

Indkvartering

Samlet priser

Værelser (5-7 senge)

€ 800

Dobbelt værelse

€ 900

Single værelse

€ 1000

 • Priserne dækker alt undervisning, skatter indkvartering og 3 friske vegetariske måltider om dagen.
 • Vore 50-timers opfriskende kursus er registreret hos Yoga Alliance, European Yoga Association, Yoga Alliance Professionals UK, International Yoga Federation og akkrediteret af alle store yoga forbund.
 • Betalingsplan er en mulighed ved efterspørgsel.

Mød kursets lærer,

Omkar Jain

Omkar Jain er en erfaren yogalærer med undervisnings erfaring på over 5.000 timer. Han har undervist hos Arhanta Yoga siden 2011 og er blevet et essentielt medlem af teamet. Omkar blev født og opvokset i Indien, og voksede op med traditionelle værdier. Han studerede med mange forskellige lærer som Saraswathi Rangaswamy (datter af Sri. Pattabhi Jois). Hans timer er sjove og udfordrende for elever på alle niveauer. He underviser med fokus, disciplin og humor på samme tid. Hans evne til omfattende at overføre sin viden til at hjælpe eleverne til at vokse til en lære med selvtillid.

ERYT500-Yoga-Alliance
YACEP-50-Yoga-Alliance
ERYT500-Yoga-Alliance

Verdensomspændende akkrediteret certifikation


Efter du succesfuldt har gennemført kurset, vil du modtage et 50-timers certifikat. Certifikatet er akkrediteret af Yoga Alliance, International Yoga Federation, European Yoga Association, og CRKBO, og det er også accepteret af alle de store verdensomspændende yoga forbund

Yoga Alliance
International yoga association
CRKBO accredited training
International Yoga Federation accredited


Hvordan du registrere dig

For at ansøge og registrere til opfriskningskurset, skal du downloade ansøgningsblanketten (PDF), udfyld med dine informationer, gem PDFen ved at bruge “gem som” og send den til ttc@arhantayoga.org. Arhanta Yoga personalet vil svare indenfor 2 arbejdsdage for at bekræfte din registrering.

Være opmærksom på: ledige pladser er begrænset og bliver hurtigt fyldt op, så ansøg i tide for at sikre en plads.

Tilmeldings kriterier

Dette kursus er kun åben for tidligere elever fra Arhanta 200-timers yogalærer uddannelse (on-site eller online).

Certifikation


Efter du succesfuldt har gennemført kurset, vil du modtage et 50-timers certifikat. certifikatet er akkrediteret hos Yoga Alliance, International Yoga Federation, European Yoga Association, og CRKBO, og det er også accepteret af alle store verdensomspændende yoga forbund.

For yderligere information kontakt os.

Har du brug for et svar nu?

Ring til os

+ 31 618 504823 (Europe)

Mail til os

info@arhantayoga.org

Chat med os

+ 31 618 504823 (Whatsapp)