Bør du følge en Yogalæreruddannelse, når Engelsk ikke er dit første sprog?

Bør du følge en Yogalæreruddannelse, når Engelsk ikke er dit første sprog?

Har du tænkt på at følge en yogalæreruddannelse, men er ikke sikker på, om du kan følge det, fordi engelsk ikke er dit modersmål? Du er ikke den eneste med dette spørgsmål. Vi får præcis dette spørgsmål flere gange om ugen via e-mail. 80% af vores studerende taler kun engelsk som et andet eller tredje sprog. Og de bliver stadig selvsikre og dygtige yogalærere. Du behøver ikke at tale engelsk perfekt for at kunne følge en yogalæreruddannelse, der læres på engelsk.

Årsagen er enkel: Meget vigtigere end dine sprogfærdigheder, er dit ønske om at følge og gennemføre kurset og din ambition om at vokse. På Arhanta Yoga Ashram i Indien og Holland har vi uddannet mere end 4000 studerende fra hele verden. Vi har uddannet folk fra Japan, Italien, Brasilien, Frankrig og mange flere lande, nogle af dem talte næppe engelsk. Nogle studerende havde aldrig aktivt talt engelsk og havde kun nogle grundlæggende viden, som de havde lært i gymnasiet.

Efter vores erfaring har deres engelskniveau ikke stoppet nogen af ​​vores elever for at nå deres mål under vores yogalæreruddannelse.

Når vi har haft elever, hvis engelsk var svagt, var deres vilje til at lære og vokse, og disciplinen nok til at gøre godt for ulempen. Præcis denne determination gjorde det muligt for de studerende at afslutte deres kursus. Ofte afslutter disse studerende kurset med bedre resultater end studerende, der var meget komfortable med det engelske sprog.

Et vaske ægte eksempel: Giovanni fra Italien

Bør du følge en Yoga Læreruddannelse, når Engelsk ikke er dit første sprog?Den følgende historie om en studerende fra Italien tjener som et perfekt eksempel. I begyndelsen af ​​kurset blev han bedt om at introducere sig til gruppen. Men hans engelskniveau var så begrænset, at han kun kunne sige sit navn og hvor han var fra. I løbet af lektionerne var han meget fokuseret og gennem hele kurset kunne vi læse disciplinen på hans ansigt; Et bestemt blik i hans øjne for at forstå indholdet af klasserne, uanset hvad.

Han tøvede aldrig med at stille et spørgsmål, selv om det nogle gange ville tage ham et stykke tid at forklare, hvad han forsøgte at sige. Med hjælp fra de andre studerende, og undertiden også ved hjælp af fysiske bevægelser og selv tegninger på whiteboardet, formåede han altid at kommunikere, at sige hvad han ønskede at sige eller spørge. Ved afslutningen af ​​kurset var han i stand til at undervise i en 90 minutters yoga asana-klasse på engelsk, og han endte som en af ​​de bedste studerende fra sin gruppe.

Det er selvfølgelig vigtigt at have et grundlæggende kendskab til engelsk. Men i vores erfaring er beslutsomhed og viljestyrke vigtigere end evnen til at tale et sprog. Og yoga er et internationalt sprog, der ikke altid har brug for ord til at forklare. Ved opmærksomhed under lektioner vil dine øjne vise dig det meste, der er at vide om ændringer og asanas.

Vi er forpligtet til at hjælpe hver enkelt studerende til at nå deres mål og færdiggøre yogalæreruddannelsen med succes. Derfor er vores lærere altid mere end villige til at hjælpe dig og er meget erfarne i at støtte elever, der ikke har engelsk som deres førstesprog. Hvis du virkelig ønsker at følge en yogalæreruddannelse, så skal du bare gøre det! Lad ikke nogen tvivl eller frygt stå i vejen. Livet er for kort til at fortryde!

Om forfatteren

Omkar Jain er en af vores førende lærer trænere med lærerfaring på over 5.000 timer. Han har været underviser på Arhanta Yoga siden 2011 og er blevet et vigtigt medlem af holdet.

Omkar er født og opvokset i Indien og voksede op med traditionelle værdier. Han har studeret med forskellige anerkendte lærere som Saraswathi Rangaswamy (datter af Sri Pattabhi Jois). Hans lektioner er sjove og udfordrende for studerende på alle niveauer. Han lærer med fokus, disciplin og humor på samme tid. Hans evne til at overføre viden fuldt ud hjælper eleverne til at modne sig som selvsikre lærere.

 

Would you like to get more useful articles and news delivered to your email inbox?

Our E-books

Subscribe to our mailing list and receive 5 free e-books
Udgivet i blog.