Hvad er forskellen på en 200- 300- og 500 timers yogalæreruddannelse?

200 300 500 yogalæreruddannelse

I disse dage er der mange slags yogalæreruddannelser til rådighed. Der er en vis forvirring med hensyn til forskellen mellem 200 timers, 300 timers og 500 timers læreruddannelseskurser.

200 timers yogalæreruddanelse

Afslutningen af ​​et 200 timers program resulterer i en 200 timers yogalærercertificering, som er det grundlæggende certifikat, der er anerkendt af Yoga Alliance (USA), Det Internationale Yoga Federation og de fleste lokale alliancer. Yogalæreruddannelsen på 200 timer er den mest almindelige certificering, der tilbydes af yogaskoler i dag. Det dækker alle de grundlæggende elementer i yoga-anatomi, filosofi og skal forberede dig til at begynde at undervise i yoga.

En 200 timers yogalæreruddannelse er spredt over 200 timers studie tid. Disse 200 timer kan spredes over en intensiv måned eller en længere varighed på et eller to år. Selvom læseplanen kan variere fra skole til skole, bør en god 200 timers yogalæreruddannelse give dig færdigheder og viden til at strukturere og undervise en klasse med selvtillid. Det skal dække grundlaget for yoga-anatomi og fysiologi samt yogafilosofi. Det skal også give tilstrækkelig praktisk undervisningspraksis. Efter dette kursus kan du registrere dig hos enhver yogaforening eller -forening som RYT-200, (registreret yogalærer 200) niveau 1.

FAQ om 200 timers yogalærer uddannelsen

Kan jeg undervise i yoga med en 200 timers certificering? Ja, generelt er en 200 timers certificering den verdensomspændende accepterede standard til undervisning i yoga.

Skal jeg registrere mig som RYT 200? Det er ikke obligatorisk at registrere dig som RYT-200 hos Yoga Alliance (eller enhver anden yogalærerforening) for at du kan undervise. Du kan undervise bare med en 200 timers certificering. I nogle lande kan registrering som RYT 200 dog øge din troværdighed, hvis du leder efter et job.

Er alle 200 timers kurser ens? Overhovedet ikke, nogle 200 timers kursuser dækker ikke engang en brøkdel af andre kurser. Mens du vælger et kursus, er det vigtigt at se på læseplanen og forskningen, hvis træningen passer til dine behov og forventninger.

Download vores 200-timers kursusbrochure

300 timers yogalæreruddannelse

Dette kursus er også kendt som yogalærerkurs på andet niveau og er velegnet til dem, der allerede har afsluttet det første niveau på 200 timers træning. Så først efter at have afsluttet træningen på første niveau kan du følge en 300 timers yogalæreruddannelse. Et 300 timers kursus er ikke en erstatning for træning på første niveau. En 300 timers yogalæreruddannelse er mere intens og er spredt over 300 timers træning. Det omtales ofte som “Advanced Yoga Teacher Training”, da det er målet at bygge videre på grundlaget for 200 timers lærercertificering og hjælpe dig med at fremme dine undervisningsevner og din personlige praksis. Det har en helt anden læseplan. I en 300 timers træning vil din forståelse af grundlæggende asanas samt lære at lære mere udfordrende “avancerede” asanas uddybes. Du vil også dykke ned i en større dybde af yogafilosofi, såvel som yoga-anatomi og fysiologi.

På de fleste yogalæreruddannelses skoler er det påkrævet at have en 200 timers lærercertificering for at tilmelde sig 300 timers yogalæreruddannelse. Efter afslutningen af ​​en 300 timers træning kan du registrere dig som RYT 300, og hvis du også har gennemført en 200 timers træning, kan du registrere dig som RYT-500. Dette avancerede undervisningscertifikat viser, at du er parat til at undervise i yoga med den dybere viden og færdigheder, der er udviklet gennem mere omfattende studier.

500 timers yogalæreruddannelse

500 timers træning er den højeste internationale standard for yogalærere. Efter at have afsluttet dette program, kan du registrere dig som en avanceret yogalærer eller RYT-500 hos Yoga Alliance. Du vil have en dybtgående viden om historien og oprindelsen af ​​yogasanas og yogafilosofi. Du vil også have en omfattende viden om anatomi og fysiologi til at undervise sikre klasser til studerende i forskellige aldre, baggrunde og erfaringsniveauer. I løbet af dette kursus lærer du også forskellige meditations- og koncentrationsteknikker, og med dine daglige intensive yoga asana-klasser forbedrer du din egen praksis til et helt nyt niveau.

Et 500 timers yogalærerkursus er med de fleste skoler en kombination af 200 timers og 300 timers træning.

Jeg håber, at jeg kunne hjælpe med at kaste lys over dette ofte stillede spørgsmål, som hvad forskellen mellem en 200- 300- og 500 timers træning nøjagtigt er. Denne blog fokuserede hovedsageligt på det tekniske og klargjorde, hvilken slags yogalærerregistrering du kan få med hvert certifikat. Jeg diskuterede ikke, hvor meget læreruddannelsen varierer med hensyn til stil, fokus, oplevelse og mængde information. Før du forpligter dig til en sådan investering af tid og penge, som en yogalæreruddannelse kræver: Undersøg omhyggeligt, hvis læreruddannelsen passer til dine behov og forventninger!

Om forfatteren

Ram Jain (E-RYT 500) er grundlæggeren af ​​Arhanta Yoga Ashrams og hovedlærer for de forskellige yogalæreruddannelser, Arhanta Yoga Ashram tilbyder både i Europa og Indien. Han underviser i den professionelle 4 ugers yogalæreruddannelse, Yin Yoga, filosofi, anatomi og fysiologi og avancerede asanas i Indien og Holland. Ram begyndte at undervise i 1998, og han har uddannet over 4000 yogalærere over hele verden.

 

 

 

Would you like to get more useful articles and news delivered to your email inbox?

Our E-books

Subscribe to our mailing list and receive 5 free e-books
Udgivet i blog.