Om Arhanta Yoga International

Arhanta Yoga® er en international yogaskole, der startede op i 2009 for at udbyde internationalt akkreditererede kurser og uddannelser inden for yoga og samtidig bibeholde autenticiteten fra den antikke lærdom. Siden begyndelsen har mere end 4000 yogalærere besået uddannelsen hos Arhanta Yoga Ashrams.

Akkreditering – RYS 200, RYS 300 & RYS 500

Vi er anerkendt som Registered Yoga School (RYS) hos Yoga Alliance, International Yoga Federation, European Yoga Association og CRKBO (Holland). Vores kurser møder og overgår de internationale standarder på 200 timers og 500 timers uddannelse. Vores certificering er anerkendt hos alle større yogainstitutioner, yogasammenslutninger og forsikringsselskaber.

Vores mission

Vi tror på de gamle principper og styrker i klassisk yoga og vores mission er at dele vores viden og passion for yoga og autentisk vedisk filosofi.

I vores traditionelle ashrams i Indien og i Holland og vores tilknyttede centre verden over underviser vi i den autentiske lærdom bag klassisk yoga uden at ændre på den. Vores mål er at vejlede dig til at praktisere yam og niyam som en livsførelse og for at hjælpe dig til at finde balance og fred i livet.

Vi ønsker at hjælpe mennesker med at udvide deres spirituelle bevidsthed, og vi ønsker at opmuntre alle vores studerende til at sprede deres viden om yoga og deres forståelse af kærlighed, medfølelse og fred.

Vores beliggenhed

Vores Arhanta Yoga Ashram Indien befinder sig i udkanten af den antikke by Khajuraho, Centralindien. Arhanta Yoga Ashram Holland befinder sig i nærheden af byen Arnhem. Begge Ashrams er placeret i fredfyldte omgivelser og er let tilgængelige med offentlig transport.

Vores direktør

Ram Jain er direktør for vores yoga ashrams. Han kommer fra en spirituel Jain familie i Indien, hvor han er født. Hans uddannelse inden for yoga og vedisk filosofi begyndte som 8-årig som en del af folkeskolen. I de højere klasser og i gymnasiet studerede han mere dybdegående antikke skifter såsom Agams, Vedas, Puranas, Bhagavad Gita, Patanjali Yoga Sutras, Hatha Yoga Pradipkia, Gheranda Samhita, Yoga Vasistha, Yoga Ratnavali, Shiva Samhita med flere. Efter gymnasiet fortsatte han sin yogauddannelse og -praksis under berømte lærere såsom Guru Ramananda (Swami Sivananda-slægten), Swami Premananda, Shri Shamboo med flere.

Han assisterede og arbejdede sammen med en bred vifte af yogalærere i Nord- og Sydindien. I løbet af denne periode observerede han, hvordan de fleste af lærerne ikke korrigerer effektivt og somme tider presser eleverne til skader grundet manglende forståelse for anatomi og fysiologi. Han udviklede derfor en interesse for anatomi og fysiologi og studerede med anerkendte lærere såsom Ted Willemsen og Nik Hills. Han forstod forskellen mellem de individuelle kroppe og sind og udviklede effektive korrektions- og modifikationsteknikker tilpasset individet.

Ram Jain har i vid udstrækning undervist i yoga og filosofi siden 1998. Han kom til Holland i 2007 og underviste vidt og bredt i hele Europa. Hans undervisningserfaring gennem mere end 20 år på adskillelige anerkendte skoler er tydelig i hans undervisning. Han tror på, at enhver krop og ethvert sind er forskelligt, hvorved enhver asana udføres forskelligt af det enkelte individ. Han korrigerer, justerer og leverer personlig opmærksomhed til enhver elev i sine lektioner.

Ram har værdifuld erfaring i at bestyre yogastudier i Indien og Europa. Han lærte om forretningsførelse af Ashley Lobo, og deler gavmildt og passioneret ud af sin viden til sine studerende. Han er blevet interviewet af mainstream tv-kanaler og magasiner såsom Om TV, Yoga Magazine, Yogakrant med flere. Han skriver også for populære yogablogs og -magasiner. Ram underviser intenst i ni måneder i Indien og Europa og tilbringer resten af tiden med sin kone og to børn i deres hjem på landet.

Mere information og elevanmeldelser om Ram kan findes på Yoga Trail: http://www.yogatrail.com/teacher/yogi-ram

Mød Senior underviserne

Kalyani 

Kalyani blev født i Schweiz. Hun studerede på det prestigefyldte Fontys Dance Academy i Holland og dansede professionelt i hele Europa. På trods af at have en stiv krop i begyndelsen mestrer hun de avancerede asanas med sin regelmæssige flittige praksis og hårde arbejde. I løbet af disse år har hun udviklet en dybtgående forståelse af fysiologien og bevægelsesteknikken. Siden 2008 har hun undervist yoga på heltid med Arhanta Yoga. Siden 2013 blev hun kreativ direktør på Arhanta Yoga Ashram Holland. Hun bringer sin positive og hårdtarbejdende holdning i sine klasser. Hendes personlige praksis er inspirerende, og hendes ord er altid motiverende. Hendes omsorgsfulde og plejende undervisningstil har gjort hende til den yndlingslærer blandt mange studerende.

For studerendes anmeldelser om Kalyani bedes du læse: Kalyani anmeldelser om Yogatrail


Omkar

Omkar er en erfaren asana-lærer. Han har en særlig evne til at give personlig opmærksomhed til alle i klassen. Selv i store grupper er han i stand til at passe på hver enkelt af sine studerende. Han har studeret med forskellige ansete lærere som Saraswathi Rangaswamy (datter af Sri. Pattabhi Jois). Hans forståelse af asana-tilpasninger er enestående. Han giver personlig opmærksomhed til hver studerende og husker endda de studerendes skader / særlige forhold. Han underviser med fokus og disciplin og humor på samme tid. Han har en meget god forståelse af individuelle korrektion og modifikationsteknikker. Hans klasser er sjove og udfordrende for studerende på alle niveauer.

For at læse anmeldelser af studerende om Omkar skal du læse: Omkar-anmeldelser om Yogatrail

 


Ved siden af ​​vores seniorlærere arbejder vi altid sammen med forskellige andre lærere, som hver underviser i deres egne specialiteter.

 

Skriv et svar