Rejse til Indien – Tips og anbefalinger

En rejseguide til din rejse til Arhanta Yoga Ashrams Indien

Overvejer du at tage på Arhanta Yoga Ashram i Indien for at gennemføre din yogalæreruddannelse? At rejse – bare planlægge en tur til Indien kan virke uoverskueligt. Mange tror det er ufattelig dyrt, svært det med visa for ikke at tale om selve rejsen. Derfor har vi i denne artikel samlet information omkring planlægning, visa og sikkerhed når det kommer til din Indien tur.

Planlægning

Den letteste måde at komme til Arhanta Yoga Ashram i Khajuraho er ved at flyve til New Delhi Indira Gandhi International Lufthavn. Herfra kan du tage et indenrigs fly eller tog til Khajuraho – eller bus, for de mere eventyr fulde. Vi anbefale at finde priser og tider til de to flyveture separat, da dette giver flere pris- og tids muligheder.

Bestilling af international fly til Khajuraho

For internationale bestillinger til og fra Indira Gandhi International Airport i New Dehli anbefaler vi denne side: www.kayak.com

Bestilling af indenrigs fly til Khajuraho

For Indiske indenrigs fly anbefaler vi denne side: www.yatra.com

Eksempel: Du rejser fra København til Khajuraho

Tjek www.kayak.com for fly fra København til New Delhi og tjek www.yatra.com for fly fra New Delhi til Khajuraho. Vær opmærksom på at du skal skifte gate i New Delhi og igennem paskontrol. Giv derfor dig selv minimum 2 timer fra ankomst til afgang.

Sådan rejser du til Khajuraho med toget

Det går direkte tog til Khajuraho fra New delhi, Agra, Varansi, Jhansi og mange andre større byer. Togbilletter kan bestiles online på: https://www.irctc.co.in/ or http://www.cleartrip.com.

Obs: For at købe en togbillet skal du have et Indisk SIM kort. Hvis du ikke har et Indisk nummer, For hjælp i bookingen af dine fly / tog bedes du kontakte kontoret: info@arhantayoga.org

Sådan rejser du til Khajuraho med bus

Det tætteste stoppested på Arhanta Yoga Ashram er Khajuraho bus station. Der er daglige afgange til Khajuraho fra alle størrer byer, inklusiv New Dehli, Mumbai, Varanasi, Agra, Jhansi, Gwalior mm.

Transfer til Arhanta Yoga Ashram fra Khajuraho; Når du er ankommet til Khajuraho, hvad enten det er lufthavnen, tog- eller bus stationen kan du tage en taxi eller en auto rickshaw til ashrammet.

Obs: Vi tilbyder et gratis lift til og fra ashrammet på din første og sidste dag.

Er der nogen der kan hjælpe mig at arrangere min rejse i Indien?

Ja, For hjælp i bookingen af dine fly / tog bedes du kontakte kontoret: info@arhantayoga.org

Vil I anbefale at rejse sammen med andre?

Mange vælger at rejse sammen, især de som er i Indien for første gang føler sig mere sikre på denne måde. Nogle vælger at rejse samme hele turen hvis de kommer fra samme land, andre mødes i New Delhi og rejser sammen til Khajuraho. På vores Facebook event side kan du komme i kontakt med studerende på samme hold som dig samt udveksle information og ideer.

Hvor meget koster rejsen

Det kommer meget an på hvor du rejser fra. Når vi køber billetter til vores undervisere kommer vi oftest af mellem 500 og 750 euros for en retur billet. (F.eks. Amsterdam – Khajuraho)

Forbered dine documenter – Visum og Forsikringer

Du har brug for visum for at rejse til Indien og du kan vælge mellem flere forskellige typer. Hvis du kommer til Indien for at følge yogalæreruddannelsen burde du rejse på et turistvisum. Vi anbefaler følgende:

E-tourist Visa (eTV)

Dette er den letteste løsning. Et E-visum udstedes ved ankomsten til Indien og har en gyldighed på op til max 30 dage. Dette visum tillader dig at ordne alt online, så du slipper for at tage ind på den Indiske ambassade eller indsende dit pas.

Vigtigt: Du skal ansøge om et E-tourist Visa senest 4 dage før ankomst dag.

Du kan læse mere om visum til Indien her: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/indien-pas-og-visum/

Normalt Turist Visum

Et turistvisum er gyldigt i enten 3 eller 6 måneder, hvilket gør det et godt valg, hvis du har planer om at rejse rundt i Indien før eller efter dit kursus. I ansøgningen vil du blive bedt om grunden for din tur. Her anbefales det at skrive ‘“rejse” eller ”Short Term Yoga Program”. Du bruder ikke skrive “uddannelse” eller “studere”, da dette kan få myndighederne til at afvise din ansøgning og bede dig ansøge om et studentervisum i stedet.

Hvorfor ikke studentervisum?

Du frabedes at ansøge om et studentervisum, når du følger vores læreruddannelse. Dette visum er for studerende der følger et officielt universitet/skole. Yoga ashrams bliver ikke betragtet som officielle skoler og kan derfor ikke give dig den nødvendige dokumentation, som skal bruges ved ansøgningen. Ikke kun vil din ansøgning om studentervisum blive afvist, du risikere også, at du ikke kan ansøge om et turistvisum efterfølgende.

Hvilke referencer skal jeg bruge til mig ansøgning?

Når du ved visum antagelse bliver bedt om en adresse, kan du bruge nedenstående:

Arhanta Yatri Niwas

Village Bansarae near Khajuraho

P.O. Ontwa Purva, District Chhatarpur

Madhya Pradesh, India

Kontakt person: Mr. Pramod Jain / Contact number: +91 7011723320

Hvad med forsikring?

Det anbefales kraftigt at have en rejseforsikring der dækker med gyldighed i Indien. Du kan også vælge at have en ekstra forsikring der dækker over missede flyafgange pga forsinkelse, sygdom eller personlige årsager.

Er det sikkert at rejse til Indien alene?

Ja, det er sikkert at rejse alene ned på vores ashram hvis du planlægge din rejse godt og følger generelle sikkerheds anbefalinger. Det er altid værd at tage i betragtning, at du er i et fremmed land, med anderledes standarder og kultur. Vi anbefaler at du forbereder din rejse godt og altid har vigtig information, som adresse, telefonnummer mm, paa dig. Hvis du som kvinde rejser alene, anbefaler vi indlogering på hotelkæder i stedet for private hoteller, samt at arrangere transfer til og fra hotellet fra lufthavnen.

Vaccinationer

Det anbefales at tjekke med din læge og se hvilke vacciner han eller hun anbefaler. Regionen hvor Arhanta Yoga ashram er placeret, er ikke plaget af malaria og vores kurser ligger i vinter sæsonen hvilket er uden for sæson for malaria myg.

Hvad er inkluderet i prisen

Kursusafgiften inkludere overnatninger, mad (3 om dagen), urtete hver aften for hele måneden. Prisen inkluderer også alt undervisning samt materiale. Rejseomkostninger er ikke inkluderet i prisen. Paa ashrammet vil du finde en butik hvor du kan købe toiletsager, yogamåtter og puder, notesbøger, kuglepenne mm.

Ting at se nær Khajuraho

Khajuraho byder på mange seværdigheder. Blandt andet er templerne i Khajuraho på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. For mere information om Khajuraho, se Sightseeing i Khajuraho.

Har du et spørgsmål?

Ring til os

+ 31 618 504823

Mail os

info@arhantayoga.org

Chat med os

+ 31 618 504823 (WhatsApp)