Videre yogauddannelse

Elever, som har bestået en 200-timers Yogalæreruddannelse kan videreudvikle deres viden om yoga og deres undervisningsevner med et Genopfriskningskursus eller en 300-timers Yogalæreruddannelse. Arhanta Yoga tilbyder muligheden for at følge både 200- og 300-timers uddannelsen, så du kan opnå et 500-timers Yogalærercertifikat.

Genopfriskningskursus

Dette 40-timers kursus tilbyder elever muligheden for at genopfriske deres viden og lære de seneste undervisningsteknikker og -metoder. Under dette kursus kan eleverne også dele oplevelser, få besvaret spørgsmål og finde løsningen på problemer, de kan være stødt på i løbet af deres undervisning. Arhanta Yoga Genopfriskningskursus finder sted i Arhanta Yoga Ashram i Holland.

300-timers Yogalæreruddannelse

Dette intensive 26 dage lange lærerkursus finder sted i Arhanta Yoga Ashram i Indien. Kurset inkluderer dybdegående studier af avancerede yogaasanas, yogaprincipper- og filosofi, korrektionsteknikker for avancerede asanas og meget mere.
Efter at have bestået den 300-timers Yogalæreruddannelse kan eleven blive registreret som RYT 300 timer eller RYT 500 timer.

500-timers Yogalæreruddannelse

Ved kombination af 200-timers kurset og 300-timers kurset kan du blive registreret som 500 RYT. Summen af de 500 timer er en komplet yogauddannelse og tillader dig at undervise i yoga for begyndere såvel som erfarne udøvere. Arhanta Yoga organiserer 200-timers læreruddannelser i Indien og Holland. 300-timerskuset finder kun sted i Indien.