Yin Yoga læreruddannelse

Bliv certificeret Yin Yoga-lærer med vores 6 dage, 50 timers intensiv træning

Yin-Yogalæreruddannelse

Hvad du vil lære

 • Du vil opdage øvelsen og oplevelsen af Yin Yoga
 • Du vil lære om Yin Yoga's historie og begreber
 • Du lærer, hvordan du professionelt underviser i denne dybe og magtfulde yogastil
 • Du får en dyb forståelse af Yin-stillingerne, og hvordan du ændrer og varierer dem for forskellige niveauer af praksis og fleksibilitet


Hvad du får

Efter afslutningen af Yin Yoga-læreruddannelsen på 50 timer vil du modtage:

 • En internationalt anerkendt Yin Yoga-lærercertificering fra en bredt akkrediteret yogaskole
 • Tilliden til at undervise dine studerende på Yin Yoga effektivt og effektivt
 • Støtte efter kursus
 • Adgang til samfund af yin yogalærere
ERYT500-Yoga-Alliance
Yoga Alliance Professionals
YACEP-50-Yoga-Alliance

Underviseren,
Ram Jain

(ERYT-500 & YACEP med 40.000 timers undervisningserfaring)

RRam Jain (E-RYT 500, YACEP, 40,000 timers undervisningserfaring) er direktør for Arhanta Yoga Ashramerne i Indien og Holland.  Eftersom han både er født og opvokset i Indien, startede hans yoga allerede i en alder af 8 år, som en del af hans skolegang. Ram har undervist siden 1998 og har undervist i Yoga lærer kurserne siden 2009. Han har trænet over 4000 yoga lærere i de sidste 10 år.
Ram har studeret Yoga direkte hos Paul Grilley (udvikleren af Yin Yoga).

Ram er til rådighed, til at svare på dine spørgsmål eller tvivl under kurset.

ERYT500-Yoga-Alliance
YACEP-50-Yoga-Alliance
ERYT500-Yoga-Alliance

Yin Yoga Uddannelse Indhold

Vi har udviklet og forbedret vores yin-yogakursus i over 12 år. Vores yin yogakursus dækker alle vigtige grundlæggende aspekter af yin yoga.

Læreplanoversigt

Yin stillinger

→ Under uddannelsen vil du lære 32 detaljerede stillinger, deres fysiske og mentale fordele, samt hvor længe de skal holdes for optimale resultater.

Yin Teori

→ Yin Yoga følger den Taoistiske filosofi. Du vil lære principper og koncepter fra Taoism, Yin og Yang.

Anatomi og fysiologi

Du vil opnå en god og brugbar forståelse af det muskuloskeletale system, spændinger og klemninger, ledbånd, bindevæv, forskellighed i knogler med mere.

Meridians og Chakras

→ Kurset vil omfatte de 12 meridians, Yin Yang parringer med meridians, deres forbundne organer mm. Du vil også lære teorien bag chakras, deres kropslige tilhørsforhold samt meditationer til at afrette og stimulering.

Metodelære

→ Du vil opnå praktisk erfaring med undervisning og strukturering af Yin Yoga klasser. Du vil lære omkring optimal rækkefølge af stillinger, hvordan du assistere, guider samt facilitere klasser. Du vil også du lære hvordan du bruger remedier såsom puder, tæpper og bælter på den korrekte måde.

Kursusplaceringer


50-timers boliglæreruddannelsen afholdes på vores Yoga ashram i Holland, Europa. Ashramen ligger uden for den smukke landsby Varsseveld nær Arnhem i det østlige Holland. Ashram er meget godt forbundet med det hollandske offentlige transportnetværk. Ashram er beliggende i en smuk og fredelig beliggenhed omgivet af marker og skov.

Vi tilbyder kursusforløb med og uden logi. Kurser inkl. logi finder sted på vores ashram i Holland kurser uden logi finder sted nær Arnhem, Holland.

Kurser inkl. logi

Arhanta Yoga Ashram
Sinderenseweg 66
7065BL Sinderen
Netherlands

 • KURSUSDATOER & AFGIFTER

 • DAGLIGT SKEMA

Fremtidige Kursusdage

50 timers Yin Yoga - Holland

DatoStatusBeliggenhed
2022
1 sept - 7 sept3 pladser tilbageMed indkvartering
2023
22 marts - 28 martsLedigMed indkvartering
30 aug - 5 septLedigMed indkvartering

Yin yogalæreruddannelse med logi

Indlogerings type

Pris i Euros

Sovesal

Euros 1050

Delt Double værelse

Euros 1150

Single værelse

Euros 1250

*inklusiv undervisning, indkvartering, 3 måltider per dag samt kursus manual

AFLYSNING i forbindelse med COVID19

Skulle dit kursus af COVID19 årsager aflyses, træder Arhanta Yoga standard aflysnings procedurer ikke i kraft. I stedet vil Arhanta Yoga arbejde på en alternativ løsning, som kan indebære ændring af datoer for kurset og/eller et digitalt kursus og/eller tilbyde fuld refusion af kursus afgiften.

Verdensomspændende akkrediteret certificering


Med vores certifikat kan du undervise i Yin Yoga på verdensplan og også få lærerforsikring. Vores Yin Yoga instruktørcertificeringskursus er akkrediteret med Yoga Alliance, International Yoga Association, International Yoga Federation & CRKBO (Holland).

Yoga Alliance
International yoga association
CRKBO accredited training
International Yoga Federation accredited

Forudsætninger og ansøgn

Vores yin yogalæreruddannelse er åben for alle og der er ingen aldersgrænse. Vi tilbyder et begrænset antal pladser.

For at ansøge bedes du downloade følgende ansøgningsform (PDF) og sende den den til ttc@arhantayoga.org

Hvad skal du medbringe


Kursus med logi

 • Yogamåtte (kan købes på ashrammet til indkøbspris)
 • Meditationspude (kan købes på ashrammet til indkøbspris)
 • Toiletsager
 • Notesbog og pen
 • Armbåndsur (skal bruges i undervisningsteknik timer)
 • Afslappet tøj – hvid dresscode
 • Indendørs og udendørs sko/slippers
 • Komfortable sko til morgen ture

Kursus unden logi

 • Yogamåtte
 • Meditationspude
 • Notesbog og pen
 • Dresscode er hvid
 • Dine egne måltider og snacks

Hvis du har brug for andet information, kan du skrive til os paa: info@arhantayoga.org

Er det til dig

 • Ønsker du at undervise Yin Yoga på fuld tid eller deltid
 • Hvis du underviser i en eller anden form for yang fysiske øvelser, og du vil medtage Yin Yoga-elementer i dine klasser
 • Vil du forstå Yin Yoga i dybden
 • Vil du bringe din praksis til et nyt niveau

Udtalelser


Jeg nød virkelig denne yin yoga lærer uddannelse. I løbet af en uge lærte vi detaljerede oplysninger om asanas, deres fordele og korrekt justering. Vi har også fået nogle klasser til at øve undervisning, hvilket var meget nyttigt. Jeg elskede asana klasserne med Kalyani og Rams filosofi klasser var indsigtsfulde og tankevækkende. Lærerne og de frivillige var virkelig hjælpsomme og altid tilgængelige for at besvare eventuelle spørgsmål vi havde. Fødevarer var lækre og ashrammets grund er fredelig og rolig. Sovesale er hyggelige og det var dejligt at møde så mange ligesindede mennesker. Alt i alt var det en god uge! Tak Arhanta hold!

Kate, Irland

Efter mit 200 timers kursus med Arhanta i Indien var denne Yin Yoga uddannelse en fantastisk mulighed for at opdatere, udvikle og vokse yderligere. Jeg lærte så meget på undervisningsniveauet, samt også med min personlige vej med yoga. Mange tak for denne store oplevelse!

Linda, Spanien

Det har været en meget givende tid for mig. Undervisningen har især været virkelig god. Jeg har elsket hvert minut. Mange tak for muligheden for at studere med jer alle! 

Sharron, Schweiz

Arhanta Yoga Ashram har en meget klar struktur og meget fine lærere. Jeg følte mig sikker på at lære af sande yogalærere. Tak! 

Guiba, Holland

For mig var den 50 timers Yin Yoga læreruddannelse en god tilføjelse til 200 timers kursus på Arhanta. Jeg lærte meget igen, som vil hjælpe mig med at forbedre og udvide min yoga undervisning. Tak igen!

Helma, Holland

Jeg elskede hele læreruddannelsen! Jeg elskede stilheden, jeg elskede maden. Jeg elskede indkvartering og turene. Og jeg elskede klasserne!

Gaelle, Holland

Jeg følte mig væk fra det daglige liv, fysisk og mentalt. Ashrammet giver en god omstilling til at føle sig rolig, fokuseret og løsrevet fra daglig dagen og bekymringer. Området er meget flot og rummeligt. Jeg kan også godt lide maden og indkvartering. Hele atmosfæren var meget positiv og maden var også god. Jeg lærte meget om Yoga og Yin Yoga. Lærerne er meget professionelle, men samtidig involverede og hjælpsomme på samme tid. De forsøger virkelig at give så meget som muligt. Jeg føler mig overbevist om at begynde at lære Ying Yoga og forstå, hvordan man hjælper eleverne efter deres evner og begrænsninger.

Juliet, Frankrig

Stor oplevelse! Jeg lærte meget, fordi jeg er en shiatsu-terapeut og ikke en yogalærer. Alle klasserne var meget interessante. Jeg kan især lide filosofiklasserne med Yogi Ram og meditationerne. Lærerne er meget inspirerende! Jeg var også meget glad for at møde så mange smukke nye mennesker! Tak, team Arhanta!

Ymkje, Holland

Denne Yin Yoga uddannelse var en meget god oplevelse. Jeg har lært mange nye ting, og lærerne er professionelle og venlige. Ashrammets enkle livsstil var en særlig oplevelse for mig. Det lærte mig meget, som jeg også vil tage hjem med mig. Mange tak for de interessante klasser, den sunde mad og den dejlige chanting om aftenen.

Gwen, Holland

Brug for et svar nu?

RING TIL OS

+ 31 618 504823 (Europe)

MAIL OS

info@arhantayoga.org

CHAT MED OSS

+ 31 618 504823 (Whatsapp)