Yoga Ashram Indien

Arhanta Yoga Ashram ligger tæt på den kendte tempel by Khajuraho i Madhya Pradesh i Indien. Ashrammet dækker 17 acres land, omringet af smuk natur med bjerge og marker.

Arhanta yoga ashram India

Livet i Yoga ashrammet er simpelt med fokus på læren og din spirituelle udvikling fremfor komforten af og i det daglige liv. Det er vigtigt at forstå at livet i et ashram er minimalistisk i faciliteterne og tilbyder ikke den samme luksus som et hotel. Det er perfekt for dem, der ønsker at opleve en yogisk livsstil med fokus på selvreflektion og udvikling.

Arhanta Yoga Ashram er et perfekt sted for at følge en spirituel vej. Det tilbyder et fredsfyldt, smukt og isoleret miljø, hvor du fuldt ud kan fokusere helt og rent på din personlige, spirituelle udvikling.  Det stille og fredsfyldte miljø giver dig mulighed for at opgive dine materielle afhængigheder og rette dit fokus indad. På samme tid giver det dig mulighed for at føle forbindelsen til den smukke natur omkring dig og fornemme en dyb forbindelse med kreationen. Det isolerede og smukke miljø medfører klarsyn og selvreflektion, som hjælper til at gå dybere i din yoga og meditations praksis.
På Arhanta Yoga Ashram i Indien har vi fire 200 timers yogalæreruddannelser, der starter hvert år, og du kan bo på ashrammen i en ferie under disse kurser

Ashrams faciliteter

  • Arhanta Yoga Ashram har plads til op til 45 studerende.
  • Værelserne er ene eller delt-værelse. Alle værelser har eget badeværelse med vestligt toilet og koldt vand om vinteren også varmt vand. Alle vinduer og senge har myggenet.
  • Yoga hal på 1800 m2
  • Tre vegetariske måltider om dagen.
  • Filtrede rent drikkevand.
  • Begrænset internet er tilgængeligt
  • Internationale telefonopringninger muligt.

Sådan kommer du ud

Arhanta Yoga Ashram Indien

Addresse:
Arhanta Yatri Niwas (Near Khajuraho)
Village Bansarai, P.O. Onta Purwa (via Bamitha)
District Chhatarpur,Madhya Pradesh 471105, India
Email: info@arhantayoga.org
Telefon: +91 7011723320

Har du brug for et svar nu?

Ring til os

+ 31 618 504823 (Europe)

Mail Os

info@arhantayoga.org

Chat med os

+ 31 618 504823 (Whatsapp)