Yoga Ashram Indien

Arhanta Yoga Ashram ligger tæt på den kendte tempel by Khajuraho i Madhya Pradesh i Indien. Ashrammet dækker 17 acres land, omringet af smuk natur med bjerge og marker.

arhanta-yoga-i-indienarhanta-yoga-ashram-i-indien

Livet i Yoga ashrammet er simpelt med fokus på læren og din spirituelle udvikling fremfor komforten af og i det daglige liv. Det er vigtigt at forstå at livet i et ashram er minimalistisk i faciliteterne og tilbyder ikke den samme luksus som et hotel. Det er perfekt for dem, der ønsker at opleve en yogisk livsstil med fokus på selvreflektion og udvikling.

Arhanta Yoga Ashram er et perfekt sted for at følge en spirituel vej. Det tilbyder et fredsfyldt, smukt og isoleret miljø, hvor du fuldt ud kan fokusere helt og rent på din personlige, spirituelle udvikling.  Det stille og fredsfyldte miljø giver dig mulighed for at opgive dine materielle afhængigheder og rette dit fokus indad. På samme tid giver det dig mulighed for at føle forbindelsen til den smukke natur omkring dig og fornemme en dyb forbindelse med kreationen. Det isolerede og smukke miljø medfører klarsyn og selvreflektion, som hjælper til at gå dybere i din yoga og meditations praksis.

yoga-ashram-i-khajuraho-indienyoga-ashram-i-khajuraho

Samtidig med at afholde yoga og meditationskurser organiserer ashrammet også forskellige velgørenhedsprojekter fra tid til anden for at forbedrede levevilkår og generel bevidsthed i de nærliggende landsbyer. Hvis du ønsker at være frivillig på et af vores projekter, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ashrams faciliteter

  • Arhanta Yoga Ashram har plads til op til 40 studerende.
  • Værelserne er ene eller delt-værelse. Alle værelser har eget badeværelse med vestligt toilet og koldt vand om vinteren også varmt vand. Alle vinduer og senge har myggenet.
  • Yoga hal på 1800 m2
  • Tre vegetariske måltider om dagen.
  • Filtrede rent drikkevand.
  • Begrænset internet er tilgængeligt
  • Internationale telefonopringninger muligt.

yoga-ashram-indien-dobbeltværelsearhanta-ashram-badeværelse

Arhanta Yoga Ashram Indien

Addresse:
Arhanta Yatri Niwas (Near Khajuraho)
Village Bansarai, P.O. Onta Purwa (via Bamitha)
District Chhatarpur,Madhya Pradesh 471105, India
Email: 
Telefon: +91 7011723320

Leave a Reply