Yoga lærer certificerings kurser i Indien og Europa

Siden 2009 har vi leveret akkrediteret, intensive yogalæreruddannelser på verdensplan ved vores ashrammer i Indien og Europa (Holland).

Siden 2009 har vi leveret akkrediteret, intensive yogalæreruddannelser på verdensplan ved vores ashrammer i Indien og Europa (Holland). Under vores træning lærer du den autentiske viden om yoga direkte fra vores indiske ekspert lærere, der skaber en bro mellem den traditionelle og den moderne videnskabelige tilgang. Uanset om dit mål er at undervise yoga professionelt eller uddybe din praksis, vil vores læreruddannelse give dig et stærkt fundament og forberede dig til din yogiske rejse. Vores mission er at give autentisk viden om yoga på en ikke-sekterisk måde, samtidig med at vi giver hver enkelt personlig opmærksomhed, plads til at lære og vokse og forstå deres egne grænser og styrker.

Arhanta Ashram India

Arhanta Yoga Ashram Indien

Arhanta Yoga Ashram Holland

De fleste af vores yogalæreruddannelser finder sted i henhold til det gamle indiske uddannelsessystem, gurukul-systemet på enten vores yoga-ashram i Indien eller vores yoga-ashram i Holland.

Gurukula-systemet er baseret på filosofien om, at den studerende bor og studerer med medstuderende på studiet. Dette system hjælper med at opbygge et stærkt bånd af tillid og dedikation mellem lærerne og eleverne og letter en jævn strøm og korrekt forståelse af undervisningen. At bo på ashrammet i fire uger hjælper dig med at tage et skridt tilbage fra eksterne distraktioner og giver dig mulighed for at fokusere og lære på dit fulde potentiale.

Boligkarakteren i dette sæt giver en fordybende læringsoplevelse, som gør det muligt at lære og vokse over forventningerne. Læs mere: Hvad kan man forvente ved et ashram.

Sådan bliver du Yogalærer

Det første trin på din rejse mod at blive yogalærer er at følge en 200 timers yogalæreruddannelse. Derefter kan du udvide din viden og færdigheder med yderligere korte kurser (normalt en uge og 50 timer) eller med vores 300 timers avanceret & multi-stil yogalæreruddannelse.

200 timers Hatha Yogalærer træning

Vores 200 timers Yoga Alliance-akkrediterede Hatha Yoga-læreruddannelse skaber et vigtigt fundament for dig, til at starte din rejse som yogalærer. I dette kursus lærer du alle de nødvendige færdigheder til at begynde at undervise yoga professionelt. Dette grundlæggende kursus hjælper dig med at forstå principperne for undervisning i yoga; hvordan man instruerer, justerer, korrigerer, ændrer og strukturerer en omfattende klasse og sekvens. Du får 60 timers praktisk undervisningspraksis under direkte overvågning af vores lærere. Dette unikke aspekt af vores kurser giver dig selvtillid til at begynde at undervise i yoga med det samme. Derfor er vores 200 timers Hatha Yoga lærer certificeringskursus ideel til håbefulde lærere såvel som for alle, der ønsker at have et godt fundament i undervisningen i yoga og uddybe deres egen praksis.

Vores boligkursus på 200 timer dækker et omfattende studieprogram med yogalæreruddannelse med alle aspekter af klassisk Hatha Yoga inkluderet, såsom 170 Hatha Yoga asanas, ordentlige justeringer og unikke og meget detaljerede korrektionsteknikker samt personlige ændringer og modindikationer for hver asana, i detaljer.

Når du har gennemført vores 200 timers yogalæreruddannelse i Indien eller 200 timers yogalæreruddannelse i Europa, vil du modtage en 200 timers yogalæreruddannelse, der er anerkendt af Yoga Alliance, International Yoga Federation, International Yoga Association, CRKBO og det meste af Yoga foreninger / samfund verden over. Vi er listet og vist på FindYogaTrainings.com

Læs mere: 4 grunde til, at det er muligt at blive yogalærer om 4 uger

50 timers fortsat undervisnings kursus

50 timers Yin Yoga lærerundervisning

Vores seks dage, 50 timers, Yin Yoga-læreruddannelse følger systemet med Paul Grilley. I dette kursus lærer du de grundlæggende elementer i undervisningen i Yin Yoga. For at forstå holdningerne og deres variationer og ændring lærer du koncepterne for de forskellige knoglesegmenter, de forskellige muskelgrupper og betydningen af de posisjonsspecifikke målområder. Yin Yoga-læreruddannelsen på 50 timer passer perfekt til yogalærere, der ønsker at begynde at undervise i Yin Yoga, da kurset også giver daglig praktisk undervisningspraksis, til at forstå metoder og strukturer til effektiv undervisning. Kurset er også tilgængeligt for alle, der ønsker at lære Yin Yoga for at uddybe deres egen praksis.

Læs mere om vores Yin Yoga-læreruddannelse

50 timers Vinyasa Yoga lærerundervisning

Vores seks dage, 50 timers Vinyasa Yoga-læreruddannelse er specielt designet til folk, der ønsker at udvide deres viden og undervisningsevner til også at omfatte Vinyasa Yoga. Vinyasa Yoga-læreruddannelsen er velegnet til praktikere fra alle niveauer. Vinyasa Yoga (nogle gange også kaldet Power Vinyasa) er fysisk udfordrende, og du bliver ofte nødt til at tilpasse og ændre visse elementer i klassen for at gøre den mere tilgængelig for dine studerende. I løbet af dette uge lange intensive kursus lærer du, hvordan du tilpasser klassen til et mere let Vinyasa Flow-niveau, og hvordan du kan tilbyde endnu flere individuelle ændringer, når det er nødvendigt.

Læs mere om vores Vinyasa Yoga-læreruddannelse

50 timers Vinyasa Yoga lærerundervisning

50 timers Yoga Nidra lærerundervisning

Vores 50 timers Yoga Nidra-læreruddannelseskursus er designet til yogalærere og holistiske sundhedspersoner, der ønsker at inkludere det kraftfulde værktøj til yogisk søvn i deres klasser og sessioner. Du lærer om de evidensbaserede fordele ved Yoga Nidra og hvordan du lærer Yoga Nidra i individuelle og gruppeindstillinger. Du vil øve dig på at instruere denne dybe afslapningsteknik, hvordan du modulerer din stemme og vælger dine ord.

Læs mere om vores Yoga Nidra-læreruddannelse

50 timers yogalærer genopfrisknings kursus

50 timers genopfriskningskursus er designet til vores 200 timers kandidater, men vi byder også velkommen til 200 timers kandidater fra forskellige skoler og traditioner. Dette ugelange, boligkursus er designet til at opdatere den viden og de færdigheder, der læres under Arhanta Yoga 200 timers yogalæreruddannelse. Kurset giver også muligheden for studerende at dele deres oplevelser og bede om rådgivning om spørgsmål eller vanskeligheder, de måtte have stødt på under undervisningen.

Læs mere om vores yogalærer genopfrisknings kursus

Bliv en avanceret yogalærer

300 timers avanceret yoga lærerundervisning

For kandidater på 200 timers uddannelse tilbyder vi en 300 timers avanceret yogalæreruddannelse. Denne træning i flere stil hjælper dig med at tage din egen praksis til næste niveau og udvikle mere avancerede undervisningsevner. Efter denne træning vil du være i stand til at undervise Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Advanced Hatha Yoga og meditation til dine studerende. Dette 29-dages intensive program dækker også forhånd pranayama-praksis og dybdegående sekventering. Efter afslutningen af denne 300 timers læreruddannelse kan du registrere dig som en 500 timers yogalærer hos lokale såvel som internationale yogalærerforeninger, som Yoga Alliance, International Yoga Federation og mange flere.

Læs mere om vores 300 timers yogalæreruddannelse

500 timers Yoga lærerundervisning

Arhanta Yoga 500 timers læreruddannelse kompromitteres med to kurser: 200 timers træning og 300 timers træning. I løbet af det første niveau (200 timers træning) lærer du 170 klassiske Hatha Yoga-asanas, hvoraf 20 asanas i detaljer. I løbet af det andet niveau (300 timers avanceret træning) bliver du trænet i multi-stil yogaundervisning: Advanced Hatha Yoga, Yin Yoga og Vinyasa Flow Yoga. Hele læseplanen er designet til at hjælpe dig med at udvikle dig til en afrundet og dygtig yogalærer. De to kurser supplerer hinanden, da det 300 timers kursus bygger på den viden og de færdigheder, der er opnået under det grundlæggende 200 timers kursus.

Læs mere om at blive en 500 timers Yoga Alliance-akkrediteret yogalærer

500 timers Yoga lærerundervisning

Generel Information – Yoga Lærerundervisning

Kriterier for adgang til ethvert Arhanta Yoga-lærerkursus

Vores yogalæreruddannelse er åben for alle uden aldersgrænser. Vi accepterer studerende fra alle baggrunde og niveauer, der opfylder følgende kriterier:

  • Du skal være i stand til at følge og forstå det grundlæggende engelsksprog, da kurset udelukkende gennemføres på grundlæggende engelsk. Det er dog ikke et problem, hvis engelsk ikke er dit første eller andet sprog, hvis du er i stand til at læse en engelsk avis, kan du følge kurset.
  • Du skal være fysisk og mentalt god til at følge de lange træningsdage.
  • Du skal være mentalt klar og parat til hurtigt at tilpasse dig ashram-miljøet, mad og den intensive plan.
  • Vi accepterer gravide kvinder, men baseret på individuel vurdering, for mere information, er du velkommen til at kontakte os.

Bemærk, at vores yogalærerkurser ikke er egnede til folk, der leder efter en afslappende eller foryngende yogaoplevelse. For dem foreslår vi, at vi overvejer vores yogaregistreringsprogrammer.

Efterkusus støtte

Vi forstår, at du vil have mange praktiske spørgsmål, når du starter din praksis eller dit yogastudio efter at have afsluttet din yogalæreruddannelse hos os. Med dette i tankerne giver vi dig kontinuerlig støtte og rådgivning til din karriere som yogalærer selv efter yogalæreruddannelsen. Du kan komme i kontakt med vores lærere, Ram Jain, Kalyani Hauswirth-Jain og Omkar Jain for at søge vejledning. Som Arhanta Yoga-kandidat får du også et supplerende medlemskab af Arhanta Yoga Teachers Directory.

ERYT500-Yoga-Alliance
YACEP-50-Yoga-Alliance
ERYT500-Yoga-Alliance

International akkrediterede certificeringer

Alle vores kurser er internationalt akkrediterede, hvilket betyder, at du efter at have afsluttet kurset kan undervise i yoga over hele verden. Efter endt kursus vil du modtage en yogalærercertificering akkrediteret af Yoga Alliance, International Yoga Federation, CRKBO og International Yoga Association.

RYS 200
RYS 300
RYS 500
International-Yoga-Federation


Sådan tilmelder du dig

Bemærk, at vores kurser udfyldes i god tid, skal du ansøge i tide for at sikre din plads.

For at registrere skal du downloade det relevante ansøgningsskema, udfylde det og sende ansøgningsskemaet via e-mail til ttc@arhantayoga.org

Elev anmeldelser

"

Jeg nød virkelig min tid her, denne 200 timers yogalæreruddannelse var fantastisk. Lærerne er alle så kyndige og tålmodige. Du kan fortælle, at de virkelig elsker at undervise og have et omfattende kendskab til yoga og filosofi. Lærerne er meget tilgængelige og omsorgsfulde. De går ud over hver studerende. Tiden her har været intens, men jeg har nydt hele oplevelsen. Jeg er vokset som person og føler mig klar og selvsikker på at undervise i yoga.


Natasha ENGLAND

"

At komme til Arhanta var en unik oplevelse. Jeg har lært så meget på så lidt tid. Det var hårdt, det var smukt, det var skræmmende, og jeg ville ikke have ønsket at gå glip af det. Med vejledning fra lærerne kan du gøre så meget mere, end du nogensinde har forestillet dig. Alle lærerne var store, inspirerende, meget kompetente. Ashrammen er så smuk, meget ren og fredelig. Hvis nogen ønsker at blive yogalærer, er det bestemt stedet at være. Tak til hele personalet vil jeg aldrig glemme dette. 


Martine BELGIEN

"

Denne 200 timers yogainstruktørtræning var en udfordrende oplevelse for mig. Takket være dens intensitet og kompleksitet er min personlige lærings- og udviklingskurve blevet øget markant på kun en måned. Lærerne giver en perfekt balance mellem professionalisme og humor, der hjælper med at forblive motiveret.


Kai TYSKLAND

"

Jeg nød strømmen af denne yogalæreruddannelse meget! Dag for dag føler du dig mere oplevelse af at vokse og trin for trin din tillid vokser med det. Personalet hjælper dig på alle måder, de kan altid spørge! Mit formål var at føle sig klar og selvsikker på at undervise hjemme. Takket være Arhanta føler jeg det på denne måde!


Ilona HOLLAND

"

Et meget professionelt og komplet kursus. Masser af praktisk information om yoga og alt hvad der er involveret. At give dig de rigtige værktøjer til at starte på egen hånd. En meget selvsikker og stabil base. Fantastisk beliggenhed, god nærende mad, rent og behageligt miljø. Venligt og kyndigt personale. Jeg elskede hele diskursen. Nogle gange svært og masser af oplysninger at tage. Men jeg ved, at jeg kommer dertil. Jeg vil huske det med varme i mit hjerte. 


Rodger HOLLAND

Brug for et svar nu?

RING TIL OS

+ 31 618 504823 (Europe)

MAIL OS

info@arhantayoga.org

CHAT MED OSS

+ 31 618 504823 (Whatsapp)