200 timers Yogalæreruddannelse Europa

Yoga Alliance akkrediteret 4-ugers træning

Bliv yoga lærer med vores 200 timers Hatha Yogalæreruddannelse Europa, i Holland. Kurset er certificeret af Yoga Alliance og arbejder med høje faglige standarder. Dette kursus giver dig alle de nødvendige færdigheder og tillid samt en internationalt anerkendt certificering til at undervise i hele verden. Kurset afholdes på vores yoga ashram i Holland og giver uddannelse og certificering akkrediteret af European Yoga Association, International Yoga Association, International Yoga Federation, CRKBO og Yoga Alliance. Kurset undervises af faglærere under vejledning af Ram Jain.

Hatha Yoga Uddannelse
Lærer uddannelse Yoga Europe

Certificering

Vores yogalæreruddannelse i Indien er akkrediteret af Yoga Alliance, Yoga Alliance Professionals UK, International Yoga Association, International Yoga Federation & CRKBO (Holland).


YAlogo Yoga-Alliance-RYS-300RYS-500Internation-Yoga-Federation-Logo

Hvad får du

 • Den samme kursusplan som beskrevet i Arhanta Yoga Ashram i Indien
 • Deltager i slægten af Swami Sivananda
 • 200 timers intensiv yoga træning
 • En ægte yogisk livsstiloplevelse på et autentisk yoga ashram
 • Uddannelse af 170 Hatha Yoga asanas og unikke korrektionsteknikker
 • Daglig 3-timers lærerøvelse i grupper
 • Forståelse af yogisk og vedisk filosofi
 • Vejledning af højt erfarne og motiverede lærere
 • Evne til at undervise folk i forskellige aldre med forskellige baggrunde og kropstyper
 • Grundlæggende om Ayurveda
 • Internationalt anerkendt certifikat efter afslutningen af yogalæreruddannelsen
 • Efteruddannelse og vejledning til at starte din egen yogaskole


Hvorfor Arhanta Yoga Ashrams

 • Vi har over 4000 kandidater med succes undervisning i hele verden
 • Alle vores lærere er meget erfarne
 • Vejledning og personlig opmærksomhed for alle studerende
 • Livstids medlemskab til AYA Lærer Register for løbende vejledning og vejledning via Skype, telefon og email

Særligt gavnlig for

 • Dem, der ønsker at blive en yoga lærer med akkrediteret certificering
 • Eksisterende yogalærere søger at udvide deres viden om klassisk yoga
 • Avancerede såvel som begyndere yoga praktiserende
 • Dem, der søger autentiske oplysninger om yoga og meditation
ERYT500-Yoga-Alliance
Yoga Alliance Professionals
YACEP-50-Yoga-Alliance

Direktør,

Ram Jain

(ERYT-500 & YACEP med 40.000 timers undervisningserfaring)

Ram Jain er hovedlærer og ejer af Arhanta Yoga. Han har 20 års undervisningserfaring og er registreret som erfaren yoga lærer (Yoga Alliance E-RYT 500) med mere end 40.000 timers undervisningserfaring. Han har lært / mentoreret over 4000 yoga lærere fra hele verden. Ram er født og opvokset i Indien. Hans uddannelse af yoga og vediske filosofi startede i en alder af 8 og var en del af hans grundskoleuddannelse. Ram har en dyb viden om mange gamle skrifter som Vedaerne, Bhagavad Gita, Patanjali Yoga Sutras, Hatha Yoga Pradipika. Han har også en bred viden om anatomi og fysiologi. Han har studeret med og lært af berømte lærere som Guru Ramananda (efterkommer af Swami Sivananda), Swami Premananda og Shri Shamboo. Han underviser over hele verden siden 1998 og er kendt og elsket for sin unikke færdighed for at få det bedste ud af sine elever og for hans interessante og inspirerende filosofi historier og lære.

ERYT500-Yoga-Alliance
YACEP-50-Yoga-Alliance
ERYT500-Yoga-Alliance

Ram Jain er forfatter til den anerkendte og internationalt solgte bog Hatha Yoga for Teachers & Practitioners: A Comprehensive Guide to Holistic Sequencing. I denne vejledning forklarer Ram, hvordan yogastillinger påvirker den indre krop, og hvordan systematisk yogasekventering kan øge dit helhedsorienterede helbred og velvære. Han forklarer de medicinsk beviste fordele ved yoga og præsenterer de gamle principper for sekventering af asanas i henhold til deres tilsvarende chakraer (energicentre).

Læreplan

Læreplanen under yogalæreruddannelsen i Arhanta Yoga Ashram i Holland er identisk med den i Arhanta Yoga Ashram i Indien. De fire ugers yoga træning dækker meget detaljerede oplysninger om 170 asanas, detaljeret instruktion og korrektionsteknikker, vejrtrækninger, asana praksis, vediske filosofi og yogic livsstil og meget mere. For at se den komplette læseplan, besøg venligst: Yoga Læreruddannelse

Læreplanoversigt

170+ Hatha Yoga asanas

Detaljerede korrektionsteknikker og modifikationsteknikker

Forberedende og avanceret pranayama

Yoga filosofi

Yoga anatomi og fysiologi

Kundalini Yoga

Graviditet yoga

Børn yoga

Yoga for ældre

Begrænset bevægelsesyoga

Forebyggelse af skader

Principper for ayurveda, kost og ernæring .... & meget mere!

For at se den komplette og detaljerede kursusplan, se venligst: Curriculum 

200 timers yogalæreruddannelse
200 timers yogalæreruddannelse holland

Placering

Arhanta Yogalæreruddannelse Europa er på Arhanta yoga Ashram Holland. Ashrammet ligger udenfor den lille by Varsseveld i Østholland. Ashrammet er nemt at komme til med offentligt transport. Amsterdams lufthavn Schiphol ligger kun 1,5 time væk. Ashram met ligger et fredsfyldt sted omringet af skove og marker.

Arhanta-Yoga-Ashram-Holland
 • KURSUSDATOER & AFGIFTER

 • DAGLIGT SKEMA

UKommende datoer

AArhanta Yoga Ashram i Holland er har fire yogalæreruddannelser om året. De kommende kursusdatoer er:

200 timers Hatha Yoga

DatoStatusBeliggenhed
2022
24 jan - 18 febr9 pladser tilbageHolland
4 april - 29 april14 pladser tilbageHolland
13 juni - 8 juliLedigHolland
12 sept - 7 oktLedigHolland

Klik her for et komplet overblik over de kommende Arhanta Yoga Læreruddannelser.

Kursusgebyrer

Kursusgebyret for yogalæreruddannelsen Europa dækker alt undervisning, indkvartering, vegetariske retter, 2 uniformer og en Arhanta yoga lærer træningsvejledning.

Indkvatering

I alt gebyrer

Sovesal (6-7 senge)

€ 2640

Dobbelt Værelse

€ 2840

Enkelt Værelse

€ 2980

 • Det samlede antal pladser pr. Kursus er begrænset
 • Alle gebyrer vises i euro. Konverteringskursen for ikke-euro-betalinger gælder pr. Tidspunktet for den endelige betaling
 • Betalingsplaner er tilgængelige for alle kurser efter anmodning
 • Der er forskellige betalingsmuligheder tilgængelige som bankoverførsel eller online via kreditkort, betalingskort, IDEAL, SOFORT, Paypal osv.

Kvalifikationskriterier

Vi byder studerende velkommen på alle aldre, baggrund og overbevisning/tro. De vigtigste faktorer, du bør overveje, inden du ansøger:

 • Du skal have et oprigtigt ønske om at arbejde hårdt, tilpasse og vokse ud over din komfortzone
 • Du skal være mentalt og fysisk egnet til at følge kurset
 •  Du skal have mindst en grundlæggende forståelse af engelsksprog
 • Det anbefales ikke at følge dette kursus under graviditet. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål herom.

AFLYSNING i forbindelse med COVID19

Skulle dit kursus af COVID19 årsager aflyses, træder Arhanta Yoga standard aflysnings procedurer ikke i kraft. I stedet vil Arhanta Yoga arbejde på en alternativ løsning, som kan indebære ændring af datoer for kurset og/eller et digitalt kursus og/eller tilbyde fuld refusion af kursus afgiften.


Registreringsproces

For at ansøge og registrere til yogalæreruddannelsen Europa, bedes du udfylde ansøgningsskemaet (Download her: PDF) og sende det til os via e-mail: ttc@arhantayoga.org.

Bemærk:

Tilgængelige pladser på kurset er begrænsede og påfyldes hurtigt, så brug tid til at sikre dig din plads.

Certificering

Arhanta Yogalæreruddannelse Europa overstiger den internationale standard for en 200 timers yogalæreruddannelse. Arhanta Yoga lærer certificering giver dig mulighed for at undervise i hele verden som en certificeret yoga lærer. Certificeringen er akkrediteret af Yoga Alliance, International Yoga Federation, European Yoga Association og CRKBO, og det accepteres også af alle større yogaforbund verden over.

Garanti

Med vores yogalæreruddannelse garanterer vi at give dig en præcis og tilstrækkelig viden om yoga, yogi-filosofi, ordentlig undervisning og tilstrækkelig praktisk træning til at undervise andre med lethed og tillid. Vi tilbyder også efteruddannelse til alle vores elever.

RYT 200

Som en Arhanta Yogalæreruddannelse Europa får du et komplet medlemskab af livstid som RYT 200 (Registreret Yoga Lærer) med European Yoga Association eller International Yoga Association.

Hvad vores tidligere elever siger

"

Dette kursus har overskredet langt over mine forventninger. Standarden i undervisning er fremragende. Kurset er varieret og ekstremt interessant. Strukturen er usædvanligt gennemtænkt og har den perfekte balance mellem emner og praktisk læring. Jeg vil meget anbefale dette kursus og mener, at det er gavnligt for enkeltpersoner, der har vil til at undervise professionelt eller for dem, der søger at udvide deres viden om yoga. Arhanta-teamet er professionelt, kyndigt, venligt og imødekommende. En stor tak til alle.


Gráinne  IRLAND

"

Når du starter denne træning, er du i en stor udfordring med dig selv, både fysisk og mentalt. Du vokser dag for dag i din yoga praksis. Det er et meget intensivt program undervist af meget professionelle lærere. Sammen med frivillige er det et hold, der altid er klar til at hjælpe dig og støtte dig. Alle stykker af puslespillet er der, men de vil alle falde på plads, når du er hjemme igen. Det er en oplevelse for livet. 


Yvonne  HOLLAND

"

Læreruddannelsen på Arhanta var meget udfordrende. Vi var nødt til at studere og øve meget, men vi lærte også meget. Jeg nød især filosofi klasserne. Nu har jeg et godt kendskab til, hvad yoga er. Jeg nød også de forskellige kvaliteter af alle lærerne, og jeg værdsatte især Rams asana klasser fordi vi begyndte at opleve, at asanas er komfortable og stabile stillinger, og dette er mit mål for fremtiden; At gå dybere og dybere i min praksis. Mange tak!


Simona  ITALIEN

"

Fantastisk oplevelse for alle at gøre for sig selv. Jeg elskede den udfordring, den gav mig hver dag fysisk og mentalt. Undervisningsstrukturen var meget god, det er fantastisk, hvor meget jeg har lært over 4 uger om yoga og om mig selv. Tak til Arhanta yoga lærerne og personalet.


EricaIRLAND

"

Jeg er overrasket over, hvor meget jeg har lært de sidste par uger. Programmet er meget struktureret, og lærerne er meget kompetente. Jeg føler, at jeg har bygget et solidt grundlag for at undervise begyndere. Før kurset følte jeg mig lidt usikker, men nu har jeg fået tillid til, at jeg kan lære andre yoga. Jeg kan ikke vente med at begynde at undervise i det virkelige liv. Jeg er meget taknemmelig for denne oplevelse og alt, hvad jeg har lært af lærerne.


DanielleHOLLAND

Har du et spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores træning i Indien, bedes du kontakte os.

RING TIL OS

+ 31 618 504823 (Europe)

MAIL OS

info@arhantayoga.org

CHAT MED OSS

+ 31 618 504823 (Whatsapp)