Yogalæreruddannelse Indien

Yoga Alliance akkrediteret 4-ugers træning

Arhantas certificeret yoga læreruddannelse i Indien er fire uger af intensiv yoga træning, der dækker 200 timer i alt. Yogalæreruddannelsens program er designet til at give dig grundlæggende kendskab til yoga og vedisk filosofi, detaljerede korrektion og modifikations teknikker samt brugbar anatomi og fysiologi på en meget systematisk måde. Uddannelsen bliver afholdt på Arhanta Yoga Ashram i Indien, hvor de studerende lærer under det gamle indiske system, der kaldes Gurukul System. Det er et system, der er baseret på filosofien, hvor de studerende lever og studerer sammen. Dette system hjælper til medfører at de studerende nemmere får en forståelse for undervisningen samtidig med at det skaber et stærkt tillidsbånd og stor dedikation studerende og lærere imellem. At bo i dette gurukul system i fire uger, hjælper også de studerende til at være fuldstændig fokuseret på uddannelsen uden ydre distraktioner.

Yoga læreruddannelse Indien
bliv yogainstruktør i Indien

International Yogalærer certifikat

Du vil opnå international anerkendt 200 timers Yoga Teacher Training certifikat. Uddannelsen lever op til alle internationale standarter for et 200 timers yogalærer certifikat, dette hjælper dig med at registrere dig som en certificerede yogalærer ved alle store forsikringsselskaber samt ved Yoga Alliance og alle andre Yoga federationer verden over.


YAlogo Yoga-Alliance-RYS-300RYS-500Internation-Yoga-Federation-Logo

Regler og retningslinjer

 • Mindst 200 timers deltagelse er et krav for at kunne tage eksamen.
 • Alkohol, stoffer og tobak er strengt forbudt i ashrammet.
 • De studerende anbefales at tilpasse sig til miljøet og programmet hurtigst muligt, så de kan få mest muligt ud af uddannelsen.
 • Hvis de studerende får det fysisk dårligt, skal de kontakte personalet.
 • De studerende kan medbringe receptpligtigt medicin til eget behov.
 • Det er ikke tilladt at medbringe ikke-vegetarisk mad i ashrammet.
 • Fuldstændig stilhed skal respekteres under hvert måltid.
 • Alle studerende har en daglig karma yoga opgave
200 timers Hatha yogalæreruddannelse Indien


Hvad skal du have med

Du vil modtage to uniformer, en Arhanta Yoga teacher traning course manual  et Kriya set, når du ankommer. Det er anbefalet at du medbringer:

 • En yogamåtte (kan også anskaffes i ashrammet)
 • Håndkæde og toiletsager.
 • Meditations sjal (kan også anskaffes i ashrammet)
 • Skrivematerialer
 • Armbåndsur (skal bruges til at “hvordan man underviser” timerne)
 • Tøj til vejret (skuldre, mave og ben skal være dækket)
 • Sko til i ashrammet
 • Vandresko til morgen vandretur

Kriterier for optagelse

 • Basal forståelse for engelsk mundtligt såvel som skriftligt, da hele uddannelsen bliver gennemført på engelsk. det er dog ikke et problem, hvis engelske ikke er dit første- eller andet sprog
 • Du skal være fysisk og psykisk rask, der er ingen aldersgrænse
 • Vi accepterer ikke gravide, da træningen er fysisk krævende
 • Du skal mentalt være klar til hurtigt at tilvende dig miljøet, maden og programmet i ashrammet
ERYT500-Yoga-Alliance
YACEP-50-Yoga-Alliance

Mød direktøren,

Ram Jain

(ERYT-500 & YACEP med 40.000 timers undervisningserfaring)

Ram Jain (ERYT 500, 40.000 timers undervisningserfaring) er direktør for Arhanta Yoga Ashram i Indien og Holland. I de sidste 19 år har han undervist og mentoreret mere end 6000 yogalærere fra hele verden. Ram er født og opvokset i Indien. Han startede sin uddannelse i yoga og vedisk filosofi i en alder af 8 år. Han har en dyb viden om mange gamle skrifter såsom Vedaerne, Bhagavad Gita, Patanjali Yoga Sutras, Hatha Yoga Pradipika. Han har også indgående kendskab til yoga anatomi og fysiologi. Han har trænet og praktiseret under flere berømte lærere som Guru Ramananda (fra Swami Sivananda-slægten), Swami Premananda, Shri Shamboo og mere. Han har undervist på verdensplan siden 1998 og er elsket blandt sine studerende for sin unikke evne til at bringe det bedste ud af sine studerende og for hans fængslende filosofiske historier.

ERYT500-Yoga-Alliance
YACEP-50-Yoga-Alliance
ERYT500-Yoga-Alliance

Yogalæreruddannelse i Indien Pensum

De fire uger er fuldt med detaljeret information om 170+ yogastillinger (asanas), instruktion i korrektionsteknikker, begynder og øvede pranayama øvelser samt asanapraksis, vediske filosofi og yogisk livsstil samt meget mere.

Læreplanoversigt

170+ Hatha Yoga asanas

Detaljerede korrektionsteknikker og modifikationsteknikker

Forberedende og avanceret pranayama

Yoga filosofi

Yoga anatomi og fysiologi

Kundalini Yoga

Graviditet yoga

Børn yoga

Yoga for ældre

Begrænset bevægelsesyoga

Forebyggelse af skader

Principper for ayurveda, kost og ernæring .... & meget mere!

Se hele pensum på: Pensum

200 timers hada yogalæreruddannelse i Indien
200 hr Arhanta Yogalæreruddannelse Indien

Arhanta Yoga Ashram

Vores 200-timers Hatha yogalæreruddannelse finder sted på vores Yoga Ashram i Indien. Ashramen er spredt over 17 hektar grønt land og ligger i et fredeligt miljø nær den gamle by Khajuraho i det centrale Indien. Yoga-ashramen er let tilgængelig med direkte fly eller direkte tog fra Delhi, Varanasi og Agra. Khajuraho lufthavn ligger 14 km fra ashram og togstationen 12 km. Bemærk, at supplerende afhentning fra og frafald i Khajuraho lufthavn og togstation kun er tilgængelig på første og sidste dag af kurset. Privat transport kan også arrangeres efter anmodning.

yoga ashram i indien
 • KURSUSDATOER & AFGIFTER

 • DAGLIGT SKEMA

Datoer, gebyrer og registrering

Kommende Yoga læreruddannelser i Indien

200 timers Hatha Yoga

DatoStatusBeliggenhed
2022
29 okt - 23 nov6 pladser tilbageIndien
27 nov - 22 dec9 pladser tilbageIndien
2023
11 jan - 5 febrLedigIndien
10 febr - 7 martsLedigIndien
25 okt - 19 novLedigIndien
25 nov - 20 decLedigIndien

Venligst vær opmærksom på at datoerne er de præcise datoer for start og slut af uddannelsen. Du forventes at ankomme på den første dag af uddannelsen (mellem 12:00-15:00) og du kan tage afsted igen den sidste dag efter kl. 11.30.

Yogalæreruddannelses i Indien PriserDelt dobbeltværelse

€ 1950

Eneværelse

€ 2250

 • Omkostningerne inkluderer alt undervising, kost/logi, transfer til og fra Khajuraho lufthavn eller togstation, 250+ sider Yoga teacher Traning manual, shat kriya set, moms, 2 uniformer og medlemsskab til AYA Teacher Association for vedvarende råd og vejledning.
 • Vores 200 timers yogalæreruddannelse er registreret ved Yoga Alliance og International Yoga Federation as og anerkendt hos alle store Yoga federationer.
 • Betalingsplaner er tilgængelige efter anmodning

AFLYSNING i forbindelse med COVID19

Skulle dit kursus af COVID19 årsager aflyses, træder Arhanta Yoga standard aflysnings procedurer ikke i kraft. I stedet vil Arhanta Yoga arbejde på en alternativ løsning, som kan indebære ændring af datoer for kurset og/eller et digitalt kursus og/eller tilbyde fuld refusion af kursus afgiften.


Hvordan skriver du dig op til yogalæreruddannelsen

For at skrive dig op til vores 200 timers Yoga Alliance certifikeret yogalærerudddannelse på Arhanta Yoga Ashram i Indien, venligst gør følgende:

 • Download, udfyld og send pr. e-mail: APPLICATION FORM (PDF)E-mail: ttc@arhantayoga.org
 • Vores personale vil kontakte dig indenfor to arbejdsdage
 • Når du er accepteret, vil vi lave en foreløbig registrering. Du vil blive bedt om at betale 100 euro depositum for at bekræfte denne
 • Resten af beløbet skal betales 10 uger inden uddannelsens start

Støtte efter endt uddannelse

Vi forstår, at du nok vil have nogle spørgsmål efter endt uddannelse, når du starter din yoga karriere. Med dette i mente tilbyder vi derfor støtte og vejledning selv efter uddannelsen. Du vil få tildelt en mentor, hos hvem du kan spørge om råd og vejledning. Som en Arhanta yogalærer vil du også få medlemsskab hos Arhanta Yoga Teachers Association.

Betalings metoder

Online betaling kan ske med kredit kort og PayPal. Betaling gennem bankoverførsel, Moneybookers, western Union og Moneygram er også muligt. Betalingsdetaljer vil blive sendt til dig efter optagelse.

Tilbagebetalings politik

Hvis en studerende ikke ønsker at deltage i uddannelsen før denne start uanset grunden vil ingen penge blive tilbagebetalt. Men den studerende kan dog videreføre det betalte beløb til en fremtidig uddannelse/ et yogareteat eller en yogaferie, indenfor to år og en enkelt gang kun.

Visa og rejseforsikring

Du skal have et gyldigt visum og rejseforsikring.

Assistance

For yderligere spørgsmål, venligst kontakt os på info@arhantayoga.org

Venteliste

Så snart der bliver en ledig plads vil vi informere alle på ventelisten via E-mail, den der svarer først får pladsen.

Skulle du have yderligere spørgsmål så venligst kontakt os  info@arhantayoga.org

bliv yogainstruktør i Indien

Udtalelser

"

Fantastisk oplevelse!! Denne uddannelse er ikke for folk, der kun ønsker at lave asanas (yogastillingerne)! Vær forberedt på at skulle tilbage på skolebænken og nyde alle forelæsning omkring sind, krop, sjæl og mere. Jeg nød virkelig hvert et øjeblik af yogalæreruddannelsen. Jeg tog hjem med en masse nye redskaber, jeg kan bruge resten af mit liv!” “Nye tanker, nye retninger


Helena Schouenborg DANMARK

"

Arhanta Yoga lærer uddannelsen i Indien giver virkelig den fulde ashrams oplevelse, autentisk og klassisk træning. Uddannelsesmaterialet er oprigtigt og loyalt overfor den klassiske hatha yoga praksis. Jeg føler, jeg kan vende hjem og undervise og leve som en sand yogi for resten af mit liv. Arhanta netværket udbreder sig længere end til endt uddannelse og de venskaber, jeg fik her, vil vare for resten af mit liv. Når jeg kigger tilbage på, da jeg ankom, kan jeg slet ikke forstå, hvor meget jeg har lært. Det kræver disciplin og dedikation, men hvis du virkelig ønsker at presse dig selv, med lærere der virkelig bekymre sig om dig, så er Arhanta stedet for dig. Jeg kan ikke forstille mig en bedre start for min rejse som yogalærer.


Liz Wiener USA

"

Arhanta gav mig en fantastisk livsoplevelse og et utælleligt antal af livslektioner, der har hjulpet mig til at vokse som person. Jeg ved, når jeg tager hjem, vil jeg takket være undervisningen og livsstilen, de vidunderlige lærere som både inspirerede mig og blev mine venner samt de vidunderlige personer som også rejste hertil for at dele denne oplevelse, være et meget mere positivt, betænksomt og glad menneske. Jeg vil aldrig glemme min tid her eller hvad den har gjort for mig.


Kristin USA

"

Måneden brugt her på Arhanta yogalæreruddannelse i Indien har skubbet mig mentalt, følelsesmæssigt, fysisk og spirituelt. Det var svært for mig, men jeg kan sagtens se dets værdi. Jeg føler mine evner, viden og kunnen har gjort fremskridt og jeg er inspireret til, at bringe det jeg har lært her ind i mit daglige liv. Uddannelsen har lært mig meget om beslutsomhed, vedholdenhed, hengivelse og yoga som en livsstil. Jeg er taknemmelig for lærerne og for den viden og de evner, jeg har lært her. Jeg vil aldrig glemme den måned, jeg har brugt her, og jeg føler den som en katalysator for en positiv forandring i mit fremtidige liv. Jeg ser frem til at udvikle mine undervisningsevner videre ud fra det gode grundlag, Arhanta har givet mig.


Rebecca CANADA

Har du et spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores træning i Indien, bedes du kontakte os.

RING TIL OS

+ 31 618 504823 (Europe)

MAIL OS

info@arhantayoga.org

CHAT MED OSS

+ 31 618 504823 (Whatsapp)